Contact for Corporate Training queries :
+6 010 220 6800

Strategi Pemasaran Media Sosial untuk Pemilik Perniagaan

Ingin mengembangkan jenama anda sendiri melalui media sosial?

Pertama, anda perlu memahami apa itu strategi, dan bukan. Strategi harus menentukan tujuan utama kehadiran media sosial anda dan menetapkan parameter untuk apa yang akan disampaikan dan bagaimana ia akan disampaikan. Ini akan disokong oleh rancangan taktikal yang menentukan bagaimana strategi akan disampaikan, termasuk saluran, sumber dan anggaran untuk mencapainya.

Mengalami masalah untuk mendapatkan pengikut yang suka, memberi komen dan berkongsi kandungan anda dan tidak pasti bagaimana untuk meningkatkan kehadiran anda di media sosial?

Apa pun motivasi anda untuk memulakan dan meningkatkan jenama anda di media sosial, anda telah sampai di tempat yang betul.

Ini adalah Panduan Komprehensif untuk Strategi Pemasaran Media Sosial

Adakah anda bersedia untuk mendapatkan lebih banyak petunjuk perniagaan menggunakan Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, LinkedIn, YouTube, Google+, dan Siaran Langsung?

Adakah anda bersedia untuk membina hubungan dengan pelanggan melalui media sosial?

Anda akan belajar bagaimana mendorong penjualan, menarik pelanggan baru dan menguasai media sosial (dengan cara yang betul).

Laman media sosial seperti Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Youtube, Pinterest, Periscope, Blab, dan Google+ semuanya mempunyai ribuan pelanggan yang menanti anda.

Course Curriculum

No curriculum found !

Course Reviews

N.A

ratings
 • 5 stars0
 • 4 stars0
 • 3 stars0
 • 2 stars0
 • 1 stars0

No Reviews found for this course.

0 STUDENTS ENROLLED

  Search Courses

  2019 - 2020 @ Copyright :: NaxSkills of Double Effect Sdn bhd (1331014-X)
  X